New Holland BigBaler 1290 High Density

Vorig jaar konden we op het internet al verschillende spionagefoto’s en video’s terugvinden over de nieuwe High Density pakkenpers van New Holland. Echter was het nog gissen naar de juiste specificaties. Op Agritechnica kon het publiek dan eindelijk de nieuwe pers bezichtigen. Ook op Agribex werd de High Density BigBaler tentoongesteld. Dit jaar produceerde New Holland enkele tientallen pakkenpersen die klaar zijn voor de eindgebruiker of kortweg geen prototypes meer. De eerste pakkenpersen zijn ondertussen opgestart en aan het werk in het gras.

One Comment Add yours

  1. Iemand die het weet says:

    HD staat voor Heavy Duty, niet high density.
    Het is een balenpers geen floppy disk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *