SPECIAL: Dashcam

Voor de mensen waarbij ik al foto’s ben gaan nemen zal het jullie wel bekend voorkomen. De blauwe Mitsubishi Carisma zorgt ervoor dat ik heel wat machines kan fotograferen. Het is een auto die me zeer dierbaar is en heeft mij al door moeilijke en modderige omstandigheden toch naar de trekkers of huiswaarts gebracht. Een auto met pit dus! Deze auto is uitgerust met een dashcam en dat is een kleine camera die tijdens het rijden alles filmt wat er voor je gebeurd. Dit kan handig zijn als je bij een ongeval betrokken bent voor de verzekering. Ik heb dit daarvoor gelukkig nog niet hoeven gebruiken maar het is wel handig om even een snelle foto te nemen als je op de weg bent! Dit is een kleine reportage over de dingen die we dit jaar zijn tegengekomen op de weg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *